top of page

ΕΤΗΣΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στις 10 Οκτωβρίου (8:30-14:00) θα πραγματοποιηθεί η 6η Νοσηλευτική Ημερίδα της Πνευμονολογικής Κλινικής στο Αμφιθέατρο Ιπποκράτης του Τμήματος Ιατρικής. Το πρόγραμμα της Ημερίδας βρίσκεται στο https://congressworld.s3-eu-west-1.amazonaws.com/assets/imeres-pneumonologias-2024-program.pdf . Θα παρουσιαστούν περιστατικά ασθενών με αναπνευστικά προβλήματα από φοιτητές του Tμήματος Νοσηλευτικής, θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τους εμβολιασμούς στην περίοδο μετά την πανδημία και θα αναπτυχθούν ζητήματα σχετικά με τη νοσηλευτική διαχείριση των αναπνευστικών ασθενών.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της ΕΝΕ και του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Χορηγούνται 4 μόρια Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης από την ΕΝΕ.

Στο τέλος της Ημερίδας (14:30-16:30, Αμφιθέατρο Ιπποκράτης) θα διεξαχθεί εξειδικευμένο κλινικό φροντιστήριο για τον Μη Επεμβατικό Μηχανικό Αερισμό (bipap-cpap), αφιερωμένο στη νοσηλευτική φροντίδα και διαχείριση ασθενών. Το σεμινάριο στοχεύει στην παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων που απαιτούνται για την αποτελεσματική φροντίδα ασθενών με αναπνευστική ανεπάρκεια, μέσω θεωρητικών παρουσιάσεων και πρακτικής εκπαίδευσης σε προπλάσματα και συσκευές cpap/bipap.

Για τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας της εκπαίδευσης, το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Δήλωση συμμετοχής στο παρακάτω link https://forms.gle/xqfeqKxVDDXb2GgY9 . Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν. 




Comments


bottom of page